Разработване на Система за Самоконтрол (ССК), НАССР Система (ХАСЕП Система) и Мониторингова Програма (МП) за всеки търговски обект за складиране, търговия, приготвяне или предлагане на храни, като например:
- заведение за обществено хранене;
- хранителен магазин;
- павилион за храни;
- магазин за био храни;
- склад за храни;
- баничарница;
- пекарна;
- бърза закуска;
- дюнер;
- скара;
- кафе сладкарница;
- цех за производство на храни;
- други обекти за предлагане и приготвяне на храни.
Извършваме безплатни консултации и даваме информация относно изискванията за регистрация в Агенцията по Храните на различните видове търговски обекти за храни, като отговаряме на въпроси свързани с устройството на помещенията, съгласно нормативните изисквания за храните, както и на въпроси относно изготвянето на необходимите за регистрация документи.
Ние ще ви запознаем на достъпен език и без никакви такси с всички изисквания на Закона за Храните и наредбите към него.
Предлаганите от колектива ни професионално разработени системи съдържат конкретни данни за всеки различен търговски обект и при необходимост могат да се изготвят в рекордно кратки срокове.
За контакти:
В. Бойчева: 0988 357 062.
Р. Желязков: 0887 360 354.
Имейл: valya.konsult@gmail.com
Постинги в блога от 30.10.2014 г.
В настоящем има интерес за откриване на обекти за търговия със здравословни храни.
Хората започнаха да обръщат внимание на храните с които се хранят и все повече да предпочитат здравословни храни . Консумацията на здравословни храни не винаги излиза по - скъпо от консумацията на храни богати на мазнини , въглехидрати , консерванти и т. н. Например една ябълка е на цената на една шокоадова вафла , а листниковите зеленчуци и кореноплодните ( моркови , картофи и др.) са на стойност много по - ниска от цената на месото.
Какво е необходимо за да регистрирате обект за предлагане и приготвяне на фрешове и други здравословни храни;
Ако желаете да приготвяте фрешове е необходимо да разполагате със следните помещения и условия:
- складова площ ;
- подготвителна площ , оборудвана с мивка и работен плот;
- мивка с течаща топла и студена вода за измиване на работната посуда;
- мивка и миялна машина , ако соковете се предлагат в стъклена или порцеланова посуда ; ;
-санитарно битов кът със санитарен възел ;
- шкаф за съхранение на препаратите за почистване ;
- гардероб за съхранение на личното облекло и вещи на персонала ;
-търговска част .
Ако искате да приготвяте продукти със сушени плодове ,ядки и др. трябва да имате още един подготвителен кът.
Ако искате да правите разнос , трябва да имате помещение за опаковките, кът за пакетиране , бутилиране и етикетиране, пмещение или обособен кът за съхранение на готовите продукти ( ако се налага ) , транспортни средства , отговярящи на хигиенните изисквания .
За регистрация в ОДБХ е необходимо да имате разработени НАССР система , система за самоконтрол , технологична документация , мониторингова програма ( ако иама разнос .Цената се определя от капацитета и асортимента , който се предлага . Ние изработваме необходимите документи професионално .
В следващите публикации ще прдстваим информация за изискванията за приготвяне на други видове здравословни храни .Следете нашият блог , а ако имате въпроси обадеде се на посоченият телефон или ни пишете тук или на имейл . :)
За контакти тел: 0988357062
valya.konsult@gmail.com
Хората започнаха да обръщат внимание на храните с които се хранят и все повече да предпочитат здравословни храни . Консумацията на здравословни храни не винаги излиза по - скъпо от консумацията на храни богати на мазнини , въглехидрати , консерванти и т. н. Например една ябълка е на цената на една шокоадова вафла , а листниковите зеленчуци и кореноплодните ( моркови , картофи и др.) са на стойност много по - ниска от цената на месото.
Какво е необходимо за да регистрирате обект за предлагане и приготвяне на фрешове и други здравословни храни;
Ако желаете да приготвяте фрешове е необходимо да разполагате със следните помещения и условия:
- складова площ ;
- подготвителна площ , оборудвана с мивка и работен плот;
- мивка с течаща топла и студена вода за измиване на работната посуда;
- мивка и миялна машина , ако соковете се предлагат в стъклена или порцеланова посуда ; ;
-санитарно битов кът със санитарен възел ;
- шкаф за съхранение на препаратите за почистване ;
- гардероб за съхранение на личното облекло и вещи на персонала ;
-търговска част .
Ако искате да приготвяте продукти със сушени плодове ,ядки и др. трябва да имате още един подготвителен кът.
Ако искате да правите разнос , трябва да имате помещение за опаковките, кът за пакетиране , бутилиране и етикетиране, пмещение или обособен кът за съхранение на готовите продукти ( ако се налага ) , транспортни средства , отговярящи на хигиенните изисквания .
За регистрация в ОДБХ е необходимо да имате разработени НАССР система , система за самоконтрол , технологична документация , мониторингова програма ( ако иама разнос .Цената се определя от капацитета и асортимента , който се предлага . Ние изработваме необходимите документи професионално .
В следващите публикации ще прдстваим информация за изискванията за приготвяне на други видове здравословни храни .Следете нашият блог , а ако имате въпроси обадеде се на посоченият телефон или ни пишете тук или на имейл . :)
За контакти тел: 0988357062
valya.konsult@gmail.com
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69