Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Разработване на Система за Самоконтрол (ССК), НАССР Система (ХАСЕП Система) и Мониторингова Програма (МП) за всеки търговски обект за складиране, търговия, приготвяне или предлагане на храни, като например: - заведение за обществено хранене; - хранителен магазин; - павилион за храни; - магазин за био храни; - склад за храни; - баничарница; - пекарна; - бърза закуска; - дюнер; - скара; - кафе сладкарница; - цех за производство на храни; - други обекти за предлагане и приготвяне на храни. Извършваме безплатни консултации и даваме информация относно изискванията за регистрация в Агенцията по Храните на различните видове търговски обекти за храни, като отговаряме на въпроси свързани с устройството на помещенията, съгласно нормативните изисквания за храните, както и на въпроси относно изготвянето на необходимите за регистрация документи. Ние ще ви запознаем на достъпен език и без никакви такси с всички изисквания на Закона за Храните и наредбите към него. Предлаганите от колектива ни професионално разработени системи съдържат конкретни данни за всеки различен търговски обект и при необходимост могат да се изготвят в рекордно кратки срокове. За контакти: В. Бойчева: 0988 357 062. Р. Желязков: 0887 360 354. Имейл: valya.konsult@gmail.com
Автор: tanya123 Категория: Бизнес
Прочетен: 617959 Постинги: 134 Коментари: 1
Постинги в блога от Януари, 2019 г.
 Изисквания към помещението при регистрация на производствен обект за трайни сладкарски изделия с разнос

(като бисквити, вафли, мъфини, кексове, соленки, дребни и едри сладки, целувки, френски макарони, ореховки, сухи пасти и други)
===========================================

В недвижимия имот на вашия бъдещ производствен обект трябва да има:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
- Два отделни входа - единия за снабдяване, а другия за експедиция на готовата продукция (в противен случай се снабдява и експедира през един вход само по изготвен график);
- Отделно санитарно-битово помещение за преобличане (може да е преградено с лека конструкция от гипс-картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Санитарно помещение с топла вода за тоалетна и баня с душ, отделно тоалетната от банята или може и двете да са в едно помещение;
- Отделно помещение на склад за суровините (може да е преградено с лека конструкция от гипс-картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Отделно производствено помещение включващо 2 мивки с топла вода и работни плотове около мивките, съдържащи кът в който е инсталиран кантар за ръчно разтегляне на суровините (ако не се използват машини за дозирано смесване);
- Отделно помещение или обособен кът за опаковане (плот или маса), който може да е и част от производствената площ, но да е разположен във функционална връзка със склада за опаковки. Ако този кът за опаковане не е във такава функционална връзка със склада - тогава се опакова само по изготвен график;
- Отделно помещение за склад на индивидуалните и транспортните опаковки (може да е преградено с лека конструкция от гипс картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Отделно помещение или изолирана площ с леки преградни стени за съхранение на готовата продукция преди експедиция;
- Инсталиране на изкуствена (принудителна) вентилация, само ако при топлинната обработка, включена в производствения процес се отделят пари;

Ако имате нужда от помощ при изготвяне на документите необходими за регистрацията на вашия бъдещ производствен обект за трайни сладкарски изделия с разнос или ако искате да отговорим на допълнителните ви въпроси, свързани с темата на настоящия пост - може да се обърнете към ръководителите на нашия екипа на следните координати:

Имейл: valya.konsult@gmail.com
В. Бойчева: 0988 357 062
Р. Желязков: 0887 360 354

Категория: Бизнес
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tanya123
Категория: Бизнес
Прочетен: 617959
Постинги: 134
Коментари: 1
Гласове: 32
Календар
«  Януари, 2019  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031