Постинг
14.01.2015 16:27 -
Изисквания за дюнер
За да регистрирате обек за предлагане на дюнер , сандвичи и хамбургери е необходимо да се регистрирате в ОДБХ към съответната област, като подадете следните документи:
1.Решението за регистрация на фирмата , издадено от Агенцията по вписвания - копие;
2.Договор за наем на помещението или документ за собственост;
3.Заявление по образец- бланката се взема и попълва в ОДБХ ;
4.Документ за платена такса от 34 лв. - заплаща се в ОДБХ или в банков клон ( за в гр. Бургас и областта се плаща само в банков клон.)
Необходимо е да имате разработени НАССР система и система за самоконтрол .
Ние разработваме тези документи , а също извършваме консултации относно устройството на помещенията , съобразно нормативните изисквания за храните.
Изискват се следните помещения или условия :
1.Складова площ- оборудвана с хладилни съоръжения , рафтове, скари и стелажи;
2.Подготвителни площи - мивка с плот за отделните групи храни;
3.Работна площ - оборудвана с втасални камери ( ако е необходимо) , печки за печене;работна маса , вентилация , дребен инвентар и хигиенна мивка;
4.Търговска част - оборудвана с витрини, рафтове, хладилни съоръжения , може да има и кафе машина и хладилници за безалкохолно;
5.Санитарно - битов кът за преобличане и съхранение на личните вещи и облекло на персонала ;
6.Санитарен възел за персонала;
7.Шкаф с плътнозатварящи се врати за съхранение на препаратите за почистване;
За повече въпроси, обадете се на тел.0988 357 062 -В.Бойчева или пишете на посочения в блогът имейл.
1.Решението за регистрация на фирмата , издадено от Агенцията по вписвания - копие;
2.Договор за наем на помещението или документ за собственост;
3.Заявление по образец- бланката се взема и попълва в ОДБХ ;
4.Документ за платена такса от 34 лв. - заплаща се в ОДБХ или в банков клон ( за в гр. Бургас и областта се плаща само в банков клон.)
Необходимо е да имате разработени НАССР система и система за самоконтрол .
Ние разработваме тези документи , а също извършваме консултации относно устройството на помещенията , съобразно нормативните изисквания за храните.
Изискват се следните помещения или условия :
1.Складова площ- оборудвана с хладилни съоръжения , рафтове, скари и стелажи;
2.Подготвителни площи - мивка с плот за отделните групи храни;
3.Работна площ - оборудвана с втасални камери ( ако е необходимо) , печки за печене;работна маса , вентилация , дребен инвентар и хигиенна мивка;
4.Търговска част - оборудвана с витрини, рафтове, хладилни съоръжения , може да има и кафе машина и хладилници за безалкохолно;
5.Санитарно - битов кът за преобличане и съхранение на личните вещи и облекло на персонала ;
6.Санитарен възел за персонала;
7.Шкаф с плътнозатварящи се врати за съхранение на препаратите за почистване;
За повече въпроси, обадете се на тел.0988 357 062 -В.Бойчева или пишете на посочения в блогът имейл.
Вълнообразно
Няма коментари
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. getmans1
13. rosiela
14. sparotok
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. getmans1
13. rosiela
14. sparotok
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata