Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2018 09:12 - що е крипто-валута
Автор: bojo12345 Категория: Бизнес   
Прочетен: 1084 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

25.12.2012 г. - 22:30 ч


Крипто-валути: Основната измама на XXI век
Катасонов Валентин
Темата за проклятието е много обширна и поучителна за нас, наблюдавайки текущата треска на крипто-валутите.

"Няма нищо ново под слънцето. Има нещо за това, което казват: "Виж, това е ново"; но това беше вече във вековете, които бяха преди нас - каза мъдрият Соломон в книгата Еклисиаст. Така че сегашното вълнение около т.нар. Крипто валута не е нищо ново.

Вече писах и писах по въпроса за крипто-валутата безброй пъти, обяснявайки, че имаме работа с друга измама. В тази измама основните участници и инициатори са тези, които наричам капитани на пари. Това са основните акционери на Федералната резервна система на САЩ. Федералният резерв със своите продукти, наречен "щатски долар", е в криза. "Собствениците на пари" от потъналия кораб искат да сменят местата за друг. Искам да кажа, че в настоящия проект Bitcoin, Ethereum, altkoyna и други частни цифрови пари са контурите на глобалната виртуална валута.

Конвенционалното му име е "Phoenix". С появата си всички останали цифрови валути ще изчезнат, като сутрешна мъгла. Също така всички обикновени валути, като долара, еврото, британската лира или швейцарският франк, ще изчезнат.

Частните крипто-валути, като битовете, са важна стъпка в създаването на световни цифрови пари и изграждането на концентрационен лагер за електронно банкиране (EBC).

На първо място, проектите Bitcoin и други частни cryptocurrency ще привикнат хората да банкират парите и EBC е възможно само с пълно унищожаване на кеша (пари в брой).

Второ, тези проекти разработват нови технологии за бъдещата световна цифрова валута. Това е преди всичко за технологията на блокиране (разпределени протоколи за операции). Отново трябва да се има предвид, че никой не говори за основната цел на блокадата днес. Тя трябва да се превърне във важен елемент в дизайна на EBC, където всяка стъпка на жителите на тази "електронна клетка" ще бъде контролирана.

Трето, частните цифрови валути участват във формирането на "нов" човек от пост-християнската ера (ерата на така наречения трансхуманизъм).

Това същество, което е лишено от нормални човешки характеристики, за да  изгради живота си въз основа на по-високите сетивата. В действителност, cryptocurrency  е процес на трансформация на човека в един вид животинска създание (този аспект на проблема,  има смисъл да се говори поотделно, в специална статия).

С всички изобилието на нови думи и специфични понятия (blokcheyn, партньорски мрежи, минното дело, и така нататък знак. П.), свързан е с cryptocurrency на явление, нищо ново не виждам настоящия световен kriptovalyutnoy треска. Това ми напомня, че треската, която помете Европа през ХIХ век, а след това, като горски пожар,се разпространява и в други части на света, включително и в Северна Америка и Русия. Нарича се тази треска "замазва". Думата е от немски произход (от него Grunder -. Основател) и според нашата енциклопедия, означава "трескаво маса основа на акционерни дружества, банки и застрахователни компании. Придружен от общото издаване на ценни книжа, борсови спекулации, създаване на фалшиви фирми "(академично издание на речника. 2000 г.).

Основната арена за обмяна на реклами беше Германия. Там през 1870-1873 г. са създадени 958 акционерни дружества с капитал от 3 600 милиона марки. Малко по-късно, треска конфискува съседните Австрия и Северна Америка. Изграждането на нови железопътни линии, закупуването на безплатни градски земи и изграждането на техните къщи - това бяха любимите форми на спекулация. В Съединените щати през 1870-1873 са  Изградени  237 хиляди мили железопътни линии и строителството е извършено не само за сметка на собствения капитал, но и за сметка на все по-активно привлечените банкови заеми.

И тук е откъс от статия "Grиnderzeit" е публикувал в Уикипедия: "Значителен процент сред предприемачите Grunder са от еврейски произход, трябва да се отбележи в банковия дом на Ротшилд, финансиран строителство на жп линии. Безпрецедентното нарастване внезапно приключи основния фондов пазар , катастрофата на 1873 г. povlokshim почти двадесет годишен период на стагнация, известен като "gryundersky криза." Кризата оспори теорията за икономическия либерализъм и доведе до създаването на практически контролни механизми и въвеждането на протекционистки задължения. Масовите буржоазни и пролетарски движения, които се появиха тогава, станаха очевидни опоненти на либерализма в икономиката. Най-опустошителното въздействие на кризата е психологията на хората. Обещанията за богатство и просперитет за всички не бяха осъществени, В кръговете на дребните занаятчии и предприемачи страхът от социалния упадък беше доминиран от конкуренцията на промишленото производство. В тези кръгове конспиративните теории бързо се разпространяват и антисемитизмът придобива своята плодородна почва, широко разпространена през 1880-те години. "

Тогава на всички бяха предложени "инструменти", наречени "акции", за които човекът на улицата имаше твърде неясна представа. Днес имаме "инструменти", наречени "цифрови валути", "крипто-валути", "виртуални валути", от които повечето съвременници нямат по-малко ясна представа.

Тогава имаше големите проекти на железопътното строителство, промишлени предприятия, развитие на отвъдморските територии и обещанието за "светло капиталистическо бъдеще" за цялото общество и за всеки отделен собственик на ценните книжа с мистериозната думата "действие". Тя, според плана, трябваше да бъде пропуск за влизане в това "светло бъдеще". Между другото, точно тогава (в средата на XIX век) се появиха първите намеци на теорията за така наречения популярен капитализъм. Един кей, всеки собственик на лист хартия, наречен "екшън", сега може да се смята за "капиталист".

Днес крипто-попечителите вече не ни разказват нищо за проектите на реалната икономика. Но в същото време обещанието "светло бъдеще след капиталист", който се предполага, че няма да се власт над човека банкери, които всички имат "имам". Идеолозите на цифровите грижи днес обещават на хората дори повече от идеолозите на "човешкия капитализъм". Последният обеща, че всеки може да се превърне в "капиталистически" и първата убедителното доказателство, че всеки може да се превърне в емитент на пари (да се направи cryptocurrency емисии начин на добив).

Лесно е да се види, че дори тогава (в XIX век) и днес (в началото на XXI век), с всички външни различия в проектите за съвместни и дигитални групови проекти, те всички се обръщат към същата злонамерена страст - обогатяване. Човек, заловен, поробен от такава страст неволно губи своята същност. Купувачът на действието през XIX век и купувачът bitkoyna в XXI век -са  също толкова луди хора.

Тогава нямаше държавна регулация на процеса на създаване на акционерни дружества. Освен това тези общества в своето име съдържаха думите "ограничена отговорност". Днес не съществуват и ограничения от страна на държавата за "цифрово" заглушаване. Държавните служители казват, че "изучават" проблема, вместо да забраняват измамите под формата на крипто валута. Въпреки това, за да се предотврати тази измама в зародиш, дори не е необходимо да се приемат нови закони, сегашната Конституция и Наказателния кодекс са достатъчни. Очевидно и тогавашните, и настоящите грундове активно лобират структурите на властта, за да останат неактивни, да действат като "безпристрастни наблюдатели".

Тогава истинските инициатори и крайните бенефициенти на много от приключенията на Грюндерс останаха в сенките.
Цитирах фрагмент от статията в Уикипедия, в който се споменава само един от основните инициатори и бенефициентите на проекта след това - банковата къща на Ротшилд. Но това, което днес познаваме истинската роля на семейството в организацията gryunderskoy треската на XIX век, а в онези дни Ротшилдови предпочитат да се създаде "gryunderskie балони" чрез сурогати. Между другото, имаше и други инициатори gryunderskih проекти, за които знаем, че са много по-малко, отколкото на Ротшилд, по-специално, най-известните финансови авантюристи братя Перейра. Емил Перейър и Исак Перейър са французи, големи бизнесмени и финансисти, журналисти и почитатели на Сен-Симон. Те са били ангажирани в различни бизнеси, включително железопътни и застрахователни. По произход са португалски евреи. Европа не изстреля нито един "балон на запасите", а не един милион надежди търсещи лесно щастие.

Днес по-истинските инициатори на цифрови проекти предпочитат да останат на заден план. Те не използват дори фалшиви фигури, а митологични предмети. Казано е, че проектът "Bitcoin" е разработен и стартиран от японския човек на име Сатоши Никамото. В природата няма такъв японски. Сатоши Никамото - не  е много добре обмислена табела (легенда), зад която стоят истинските организатори на проекта bitkoyna - американските тайни служби. Но те не са бенефициентите на последната инстанция. Това са "собствениците на пари" - основните акционери на Федералния резерв, а специалните служби са само техните служители.

След това приключи с гигантски срив на фондовия пазар. 8 май 1873 г. на фондовата борса във Виена започна паника, която приключи с пълния срив на спекуланти на фондовия пазар. Малко по-късно, катастрофата на фондовия пазар се случи в Германия. До падането на 1873 г. кризата не обхващаше промишлеността. През септември в Съединените щати няколко банкови фирми, които отпускат пари на своите железници, фалираха. Причината за несъстоятелността им е погрешното изпълнение на кредитните задължения от железниците. След това започна фалита на индустриалните фирми, особено на металургичните заводи, работещи за железопътни линии. В края на 1873 г. кризата се разпространила в цяла Западна Европа. След това дойде икономическата депресия, която продължи до края на XIX век.

И днес всеки, който дори няма специални професионални знания, но със здрав разум, очевидно, че вълнението с крипто-валутите ще завърши с неуспех. Когато колапсът дойде, не мога да предскажа. Но мисля, че това може да се случи още преди изтичането на това десетилетие. Днес пазарната капитализация на основната cryptocurrency е около $ 500 млрд. Дори и днес спукването на "балона", въздействието върху милионите участници в "Дигитален Дизайн" ще бъде много забележим. Но аз не изключвам, че пазарната капитализация може да нарасне до няколко трилиона долара. Следователно , въздействието ще бъде няколко пъти по-голямо. и след това идва време, което може да бъде наистина най-голямата депресия в историята. Освен това, депресията ще е само икономическа, но и психологическа.

Позволете ми да ви напомня, че след   1873 и 1929 г. хората попаднаха в състояние на умствена (умствена) депресия. Често завършваща със самоубийство.

Но най-важното е, че това, което се споменава в статията в Уикипедия, е следното: "Криза (1873 - VK) хвърля съмнение върху теорията на икономическия либерализъм и доведе до създаването на практически мониторинг и въвеждане в експлоатация на протекционистични тарифи механизми. Масовите буржоазни и пролетарски движения, които се появиха тогава, станаха очевидни опоненти на либерализма в икономиката. " Приблизително същото ще се случи, след като мехурчетата се спукаха. Идеологията на икономическия либерализъм, която вече е в процес на криза днес, най-накрая ще постави лустро. Ще настъпи епоха на строг тоталитарен контрол от страна на "собствениците на пари". Ще започне заключителната фаза на изграждането на концентрационния лагер за електронно банкиране.

Моята прогноза не е "трудна". По-скоро това е сценарият, който произтича от плановете на "собствениците на пари", стремейки се да станат "майстори на света".

Ето защо го описвам и я оповестявам публично, така че плановете на "собствениците на пари" ДА не се реализират.

ИЗточник: http://rusnext.ru/recent_opinions/1514216566



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - При липса на кеш
25.02.2021 10:20
При липса на кеш, банкерите могат да лишат от ХЛЯБ всеки когото поискат.
А преди няколко години много се очудих, когато папа Франциск КОРИГИРА МОЛИТВАТА "ОТЧЕ НАШ", като допусна да се молим не за "насъщня си хляб", а за пари за прехраната си...
Апокалипсис, 13;17
"така че никой да не може нито да купува, нито да продава, освен онзи, който е белязан с името на звяра или с числото, което представлява името му."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3654919
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18539
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930