Разработване на Система за Самоконтрол (ССК), НАССР Система (ХАСЕП Система) и Мониторингова Програма (МП) за всеки търговски обект за складиране, търговия, приготвяне или предлагане на храни, като например:
- заведение за обществено хранене;
- хранителен магазин;
- павилион за храни;
- магазин за био храни;
- склад за храни;
- баничарница;
- пекарна;
- бърза закуска;
- дюнер;
- скара;
- кафе сладкарница;
- цех за производство на храни;
- други обекти за предлагане и приготвяне на храни.
Извършваме безплатни консултации и даваме информация относно изискванията за регистрация в Агенцията по Храните на различните видове търговски обекти за храни, като отговаряме на въпроси свързани с устройството на помещенията, съгласно нормативните изисквания за храните, както и на въпроси относно изготвянето на необходимите за регистрация документи.
Ние ще ви запознаем на достъпен език и без никакви такси с всички изисквания на Закона за Храните и наредбите към него.
Предлаганите от колектива ни професионално разработени системи съдържат конкретни данни за всеки различен търговски обект и при необходимост могат да се изготвят в рекордно кратки срокове.
За контакти:
В. Бойчева: 0988 357 062.
Р. Желязков: 0887 360 354.
Имейл: valya.konsult@gmail.com
Постинги в блога от 03.05.2014 г.
03.05.2014 13:34 -
Изисквания за откриване на обекти за храни
Нашите консултации са насочени също и към устройството и разположението на помещенията ,в зависимост от вида на обекта и съобразно нормативните изисквания.
Преди да започнете да развивате бизнес с храни ,добре е да се консултирате и да се запознаете с основните изисквания . Не преустройвайте помещение преди да се консултирате със специалист за да не се налага след това повторно да извършвате ремонтни дейности.
За да отговаряте на изискванията помешенията ви трябва да са в определена последователност . Ако приготвяте или произвеждате храни трябва да имате необходимите подготвителни иработни площи,които а саустроени така,че да отговарят на нормативните изиксвания.
Има и специфичи изиксвания за съхранение на отделните групи храни .
Ако проявявате интерес за откриване нахранителен обект може да си зададете и въпросите тук .
За да отговаряте на изискванията помешенията ви трябва да са в определена последователност . Ако приготвяте или произвеждате храни трябва да имате необходимите подготвителни иработни площи,които а саустроени така,че да отговарят на нормативните изиксвания.
Има и специфичи изиксвания за съхранение на отделните групи храни .
Ако проявявате интерес за откриване нахранителен обект може да си зададете и въпросите тук .
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata