(като бисквити, вафли, мъфини, кексове, соленки, дребни и едри сладки, целувки, френски макарони, ореховки, сухи пасти и други)
===========================================
В недвижимия имот на вашия бъдещ производствен обект трябва да има:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
- Два отделни входа - единия за снабдяване, а другия за експедиция на готовата продукция (в противен случай се снабдява и експедира през един вход само по изготвен график);
- Отделно санитарно-битово помещение за преобличане (може да е преградено с лека конструкция от гипс-картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Санитарно помещение с топла вода за тоалетна и баня с душ, отделно тоалетната от банята или може и двете да са в едно помещение;
- Отделно помещение на склад за суровините (може да е преградено с лека конструкция от гипс-картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Отделно производствено помещение включващо 2 мивки с топла вода и работни плотове около мивките, съдържащи кът в който е инсталиран кантар за ръчно разтегляне на суровините (ако не се използват машини за дозирано смесване);
- Отделно помещение или обособен кът за опаковане (плот или маса), който може да е и част от производствената площ, но да е разположен във функционална връзка със склада за опаковки. Ако този кът за опаковане не е във такава функционална връзка със склада - тогава се опакова само по изготвен график;
- Отделно помещение за склад на индивидуалните и транспортните опаковки (може да е преградено с лека конструкция от гипс картон или други леки и твърди строителни прегради);
- Отделно помещение или изолирана площ с леки преградни стени за съхранение на готовата продукция преди експедиция;
- Инсталиране на изкуствена (принудителна) вентилация, само ако при топлинната обработка, включена в производствения процес се отделят пари;
Ако имате нужда от помощ при изготвяне на документите необходими за регистрацията на вашия бъдещ производствен обект за трайни сладкарски изделия с разнос или ако искате да отговорим на допълнителните ви въпроси, свързани с темата на настоящия пост - може да се обърнете към ръководителите на нашия екипа на следните координати:
Имейл: valya.konsult@gmail.com
В. Бойчева: 0988 357 062
Р. Желязков: 0887 360 354
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. stela50
14. zaw12929
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1